Om oss

BB Moss sikrer dine verdier og er en totalleverandør innenfor områdesikring.

BB Moss ble etablert i mai 1913 og drev da med betongblokker, kommunalrør, avløpsrør, peler, vaskekummer og jernbanesviller. BB Moss ble beslaglagt 20 august 1942 av den Tyske okkupasjonsmakt. Oldefar BB satt på Grini for å ha hjulpet motstandsbevegelsen.

Bedriften fortsatte frem til 1997 da bedriften og noen av eiendommene ble solgt.
BB Moss ble videreført av oldebarn Brynild jr. som fortsatt holder på, men innen annet segment, men fortsatt til nytte for allmenheten.

Idag er vi så heldige å være forhandler noen av de mest anerkjente produsentene og leverandørene innen dette segmentet. Vi kan tilby gjerder, bommer, porter, veisperrer, rotasjonsporter, og automatisering av porter/portautomatikk. Vi påtar oss også reparasjonsoppdrag store som små.

Gjerder

Vi har et stort utvalg i gjerder. Alt fra vanlige flettverksgjerder til mer eksklusive hagegjerder.

Porter

Vi kan leverer alt fra porter til industriområder, skoler, barnehager til porter til din private hage. Ta kontakt for å finne nettopp det du er på jakt etter.

Veibommer

Trenger du en bom for å sikre at uvedkommende kjører inn på et område? Vi har et bredt utvalg i bommer og styringsløsninger.

Rotasjonsporter

Vi har et godt utvalg i rotasjonsporter. Enkle, doble og med sykkel/hc inngang.

Pullerter

Ønsker du å styre trafikken eller begrense tilgang til et område? BB Moss har et stort utvalg innen pullerter, både krasjtestede og ikke-krasjtestede.

Sperretrinn

Vi har både faste- og mobile sperretrinn.

Gatemøbler

Vi har krasjtestede benker og blomsterkasser.

Portautomatikk

BB Moss automatiserer både nye- og gamle porter.

Trenger du/dere å få sikret større sårbare installasjoner, hagen eller industritomta deres?

Ta kontakt med oss for en hyggelig prat.